diumenge, 14 de desembre del 2008

Ironman Western Australia

En Jordi Triadú ha competit aquest cap de setmana en l'Ironman Western Australia. Aquesta és la seva crònica.

El numeros són: 10h19'16" (1h00' natació, 5h17' ciclisme, 3h51' carrera), 182è de la general, 43è del grup d'edat M35-39. Enhorabona!!



Gràcies a tothom per el vostre suport!!

I'm happy, però no del tot, he baixat el temps de l'any passat, però m'ha fallat el running, que es el que em pensava que portava millor, a la primera volta flato, a la segona rampes al isquio esquerra i a la tercera l'abductor i el quadriceps dret s'han apuntat a la festa i no podia correr. Em feia ilusió baixar de les 10 hores però no ha pogut ser, Haure de Tornar-hi!!!! je je je

Ha fet un dia fantàstic amb molt de sol, però al mati feia molta fred, aquest lloc es increhible, i la poca gent que hi ha no para d'animar "well done", "good job", la organització es simplement perfecta.

No m'agradaria deixar-me a ningú si es aixi ho sento ara mateix estic molt cansat (no se per que) i de lo que realment estic orgullos es dels entrenos que hem compartit junts especialment a l'Anna Vinyoles la meva entrenadora de natació l'haurieu de veure nedar, cada dia a Can Gibert, tant si fa fred com calor arriba puntual a les 7 del mati amb la seva bici i comença fent papallona!! Em declaro admirador seu per la seva constància i energia.

A tots els companys del Triatlo Girona Costa Brava que hem compartit sortides, entrenos i curses, Dani, Sergi, Pau, Pere, Jaume, Quim, Juanito, Xavi, Marc, Cebri, Enric, Lluis, També amb en Parrix, David Morillo, Marc Anglada, i els ciclistes en Quim i "el nen" També amb en David Tries que no pedala gaire però els seus sopars també son importants, i a l'Ignasi per els seus massatges,

A tots els companys de feina, especialment a l'Antonia, sempre els hi foto el rollo i es deuen pensar que estic sonat i tenen raó.

Especialment a l'Imma es una parella increhible, sense la seva ajuda i suport res d'això seria possible!!

Fa tres anys el mateix dia estava a l'Hospital Clínic de Barcelona esperant que arribes a temps un organ vital per el meu pare i malauradament no va arribar, això tambe va per ell!

El passat dimecres una Triatleta profesional que corria per Namibia anava a buscar el diari, quan el conductor d'un cotxe, va tenir un atac esquisofrènic i se la va emportar per davant i li ha destrosat la cama, la vida a vegades es aixi de cruel, i injusta i no ho pots controlar tot.

No us fot més el rollo, i un cosell disfruteu del moment, "enjoy it"

Una abraçada
Jordi


1 comentaris:

tri-famili ha dit...

gran jordi ets gran jordi!!!
TU VICENTE TAMBÉ!!! PEL BLOG