dissabte, 19 de juliol del 2008

Matagalls-Montserrat: Inscripcions obertes

El passat dia 10 es van obrir les inscripcions per la Matagalls-Montserrat, l’ordre de sortida queda determinat per l’ordre d’inscripció al web, no val a badar!


La Travessa Matagalls-Montserrat és una prova no competitiva de resistència per camins de muntanya, l'objectiu originari de la qual és anar a peu des del cim del Matagalls (1.699m), massís del Montseny, a la plaça del Santuari de Montserrat (709 m) en menys de 24 hores.

El recorregut té una distància de 83.3 km i un desnivell acumulat de 5980 m.

Mes info: http://www.cegracia.cat/mm08/

diumenge, 13 de juliol del 2008

SWIMMING CROSS: EXIT DEL CLUB

En Lluis, la Meritxell, en Marc, en Xevi i en Llorenç amb les copes obtingudes

Avui s'ha disputat una nova edició del Swimming Cross de Castellfollit, amb la participació de 5 atletes del club, la Meritxell Figueres, en Lluis Figueres, en Marc Hurtado, en Xevi Avellana i en Llorenç Puig.


Les distàncies anaven desde els 25 metres nadant i 250 de cursa a peu, més un altra cop 25 metres nadant i 250 de cursa a peu, dels més petits, pasant per els 50 metres nadant i 400 de cursa a peu (x2), de les categories mitjanes, fins els 100 metres nadant i 650 de cursa (x2) a partir dels seniors.


La prova ha sigut un exit per als atletes del club, amb la Meritxell primera en la categoria de 14 a 39 anys, en Marc segon (després d'un gran frec a frec amb el primer) i en Lluis 6è, tots dos a la categoria masculina de 14 a 39 anys, i en Xevi, 1r, i en Llorenç, 2n, a la categoria de veterans.

dimarts, 8 de juliol del 2008

Campionat d'Espanya de Triatló Cadet a Cuenca

Abans de res, aprofito per felicitar a la Meritxell per la seva brillant actuació. Aquesta es la crònica que ens a fet arribar en Lluís, el pare de la Meritxell:


Hola,

Aquest cap de setmana hem estat amb la Meritxell als campionats d'Espanya de Triatlo Cadet i Junior a Cuenca.


La Meritxell a deixat el nom del club el mes alt que ha pogut, ja que essent de les petites de la seva categoria a quedat 13ª d'Espanya a la classificació final d'un total de 34 participants.


Amb una temperatura de l'aigua de 17´5 graus i sense neoprè va sortir 4ª de l'aigua (la 1ª sense neopre), fent després el 16è millor temps en bici -tot i que portava una bici 8 talles grossa- perdent només 3 llocs en aquest sector, dos dels quals a la primera transició. Finalment, tot i no haver entrenat gens la part d'atletisme des del mes de gener, va fer el 21è temps. La Meritxell ha quedat molt contenta d'aquesta experiència i hem après moltes coses noves.

lluis



dilluns, 7 de juliol del 2008

FINISHERS IRONMAN NICE 2008




Felicitats als 2 companys del club per acabar l'Ironman de Nice .


Gabi Descàrrega amb un temps de 11.50.04h , i


David Llinares amb 10.18.26h.


Quins màquines.




Saludos,
Jaime

divendres, 4 de juliol del 2008

Toni Garcia

Desgraciadament avui hem sabut la noticia de la mort d'un company triatleta del Club Triatló Granollers, en Toni Garcia. Després d'acabar el triatló B de Banyoles va patir un defalliment que el va deixar en estat de coma que no ha pogut superar. Tenia 33 anys i dos criatures de 5 i 1 anys. És una mala notícia que et deixa realment tocat.

En nom del club s’ha enviat un missatge de suport als seus companys del Triatló Granollers i a la seva família.

Podeu deixar els missatges d’ànims per familiars i amics, que jutgeu oportuns, a:

http://clubtriatlogranollers.blogspot.com/2008/06/nims-toni.html

Sortida bici dissabte

Bones , demà dissabte tenim previst sortir en bici.
A les 8.00h al GEIEG Sant Ponç. Farem 100-130km.
Girona,Banyoles,Besalú,Figueres,Vilacolum,Sant Pere,L'Escala,etc... Girona

Si tots estàn d'acord esclar!!.
És la darrera sortida llarga abans de l'Ironman d'Austria.

Els meu condól a la familia i als amics d'en Toni García(triatló Granollers) ,que com tots sabeu va morir després d'acabar el triatló B de Banyoles.

Salutacions, Jaime

dimarts, 1 de juliol del 2008

Marxa Cicloturista Les Goges

Es farà el 5 de juliol del 2008 i es donarà la sortida a les 8 hores del pavelló Polisportiu de Banyoles (Parc de la Draga), ven a prop de casa.



La prova ofereix dos itineraris diferents: El llarg, amb arribada al cim de la muntanya de Rocacorba, de 143 km i un desnivell acumulat de 2.496metres. El curt, amb arribada a Banyoles, de 133 km amb un desnivell acumulat de 1.701metres

Mes info: http://lesgoges.ccbanyoles.com/



Les inscripcions es poden realitzar fins al dia 3 de Juliol de 2008 a les 24:00.