dimarts, 26 de maig del 2009

Saucony i 2xu patrocinadors de la Triathlon Trail Les Medes - Montgrí‏



Les marques esportives Saucony i 2xu s'afegeixen a la llista de patrocinadors de la Triathlon Trail Les Medes-Montgrí.

Colaborant en el impresionant sorteig de material del que consta la competició, aquest és una part del material esportiu ofert per Saucony i 2xu: 1 Women's Endurance Tri Suit + 1 Women's Comp Tri Shorts + 1 Women's Comp tris Short +1 Women's Endurance Singlet + 1 Men's Elitre tri Suit+1 Men's Comp Tri Shorts+Pock + 1 Men's Endurance 3P Tri Top + 1 Men's Comp Tri Shorts + 1 Men's Comp Tri Shorts+ 2 parells de sabates esportives SAUCONY.

Aquest sorteig s'afegeix els ja confirmats de material esportiu de la marca Lurbel, que consta de packs especials per la competició valorats en 90€ i mitjons de competició Trail de gama alta.

També colabora en sorteig de roba esportiva la marca especialitzada en ciclisme Catlike, la marca austríaca Skinfit que a part de estar presents amb un estand també sortejaràn alguns dels seus nous models de monos de triatló.

Altres premis rellevants són el viatge en globus pel Baix Empordà ofert per Globus Empordà i una bicicleta Btt gentilesa de la botiga Radikal Bikes de Girona.