dilluns, 27 de juliol del 2009

Mitjons regeneratius de Lurbel

El Mitjó regeneratiu de Lurbel, testat i presentat internacionalment a la fira per empreses dedicades a la fabricació i venta d'articles esportius, ISPO WINTER 09 (Munich), es diferencia de la resta per incorporar varies bandes ajustables que permeten millorar l'adaptabilitat del peu i un major comfort.

El mitjó no té costures i per tant evita la fricció amb les ferides. Una de les característiques és la capacitat de regular la temperatura corporal en permetre l'entrada d'aire del exterior, ajuda així a la sortida evitant la sudoració i l'olor del peu.

Aquest mitjó está format per quatre tipus de fibres: Chitosán, Thermocool, Polyamide (nylon Ion Silver) i Lycra.

El chitosán és un polímer que s'obté de la naturalesa, sobretot de la quitina present en l'esquelet exterior d'animals invertebrats com són els crustacis.

El fet de ser 100% natural per la composició de les fibres doncs converteix el mitjó amb un material totalment biodegradable i reciclable.

Thermocool es un fil composat per un 50% de fibra multicanal, que produeix un efecte de disipació i evaporació del suor, i un 50% de fibra buida, que dota d'un efecte termoregulador.Les mateixes fonts concreten que la poliamida (Ion Silver), en aquest cas conté partícules de plata de manera inherent a la seva constitució proporcionant al teixit propietats antifúngiques, antibacterianas, evitant l'excés d'olor, i són un excelent evacuador de la calor.

Les fibres de quitina tenen una gran cantitat de propietats que ajuden el tractament de pells delicades.

Entre aquestes propietats diferenciadores destaquen la capacitat de coagulació i regeneració del teixit tou.

I aquesta regeneració celular actúa també com activador corporal que accelera la cura de ferides o butllofes, per la seva gran capacitat d'absorció i efecte antimicrobià.

Les fibres de quitina combinades amb altres fibres com: Termo Cool i per un altre costat IonSilver que conté ions de plata, proporcionen noves propietats, entre les que destaquen les següents: poder cicatrizant; eliminació de l'olor pel seu efecte bactericída i funguicída; evitant infeccions pel seu poder antimicrobià.

També contrarresta l'excés de suor evitant l'irritació de la pell i regulant la temperatura.